Sikre

Søndagens “Sikre” franske oplevelse…

Dagens anbefaling i kategorien den “Sikre” har været meget nem denne søndag. Efter at have skimmet programmet igennem, var vi alle enige om, at dette franske Ligue 1 opgør, ville få en hjemmesejr.

Lyon – St. Etienne = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får Din indsats 3-Doblet til at spille for…

Lyon er inde i en rivende form og ligger som nr. 4, som de bliver rigtige svære at flytte fra. Men muligheden for avancement er bestemt til stede, hvis de fortsætter med det de ha gang .

I midtugen hentede de en fornem 1-0 sejr i Spanien over Villarreal og det giver alt andet lige masser af selvtillid. I dag spilles kampen i Frankrig og endda hjemme på Parc Olympique Lyonnais, hvor de kun har tabt 2 kampe. I dag vinder de dog.

*

St. Etienne er faktisk også inde i en ganske glimrende periode og hvis bare de kunne følge den op med lige så gode resultater på udebane, ville de slet ikke skulle have tænkt på nedrykning eller lignende.

Men nu går det endelig den rigtige vej og har gjort det over en længere periode. Sågar de seneste 2 udekampe er vundet, selvom det kun var mod Amiens og Angers fra bunden af Ligue 1. Men i dag stopper festen med et nederlag på 1-2 mål.

Lyon – St. Etienne = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får Din indsats 3-Doblet til at spille for…

To Top