Sikre

Søndagens Sikre franske Påskevalg…

Dagens hjemmehold er på vej tilbage til toppen af fransk fodbold, men mangler lige det sidste for, at kunne true de absolut bedste. Men efter en del sæsoner i de nedre regioner, ser det ud til at de igen indenfor få år, skal kæmpe med om mesterskabet.

Marseille – Dijon = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Marseille er blevet bedre og bedre de seneste sæsoner, men mangler lige det sidste i at kunne konkurrere med de bedste i Ligue 1. Det er økonomien der forhindre forstærkninger og det var da også den der sendte dem ned i systemet, for år tilbage. Men stille og roligt har de arbejdet sig tilbage, både økonomisk og sportsligt. Derfor er de igen i denne sæson med til at spille om de europæiske placeringer.

De var ellers med i CL i denne sæson, men sluttede sidst i gruppen og derved røg den videre deltagelse i Europa League. Men det har så betydet et mindre slid på truppen og det virker som om det har gavnet dem. Kun 3 point skiller dem fra den sidste europæiske plads, som de har 8 runder til at overtage. Vi tror på de 3 point i dag – men vil ikke gætte på, om det vil lykkedes Marseille at ende på en af de gode placeringer.

*

Dijon er for længst rykket ned i Ligue 2 og selv om de skulle vinde alle de sidste 8 kampe, så vile det være svært alligevel at nå en overlevelse. Med kun 15 point efter 30 kampe og 14 point op til en redning før denne runde, så ser det ikke særligt muligt ud. Dijon har for længst stemplet ud af Ligue 1 og taber helt sikkert dette opgør mod et tændt og motiveret Marseille mandskab. Gijon har tabt de seneste 11 kampe i streg.

Marseille – Dijon = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top