Sikre

Søndagens “Sikre” franske kamp…

Ingen tvivl om at de fleste danskere nyder fornemmelsen af sommer og vejrtroldene har lovet, at denne “forsommer” vil vare en længere periode – og så er det bare om at nyde det. Vi starter solskinsdagen op i Ligue 1.

Rennes – Strasbourg = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får din indsats 3-Doblet…

Rennes kæmper med Nice og St. Etienne om den sidste europæiske plads til næste sæson, så der er bestemt masser af motivation , som også er fulgt op af en hæderlig form.

Rennes har været stort set lige gode, hjemme og ude og de kender vejen til målet. Udfordringen denne sæson har været i den bagerste kæde, hvor der er lukket lige lovlige mange mål ind. Vi tror på alle 3 point i dag.

*

Strasbourg kan ikke sige sig helt fri af nedryknings struslen og kæmper med 3 andre hold om, at undgå de 2 tilbageværende nedrykningspladser under stregen.

Men formen er i en ringe forfatning og holdet er ligeledes ramt af en hel del skader og mindst 5 af de normale indestartere har meldt afbud til dette opgør. Strasbourg er i forvejen rækkens næstringeste udehold med kun 2 sejre på fremmed græs. NEJ vi tror ikke på dem.

Rennes – Strasbourg = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får din indsats 3-Doblet…

To Top