Sikre

Søndagens “Sikre” franske anbefaling…

Det er også første runde i den franske bedste række Ligue 1 og her har vi faktisk store forventninger til dagens hjemmehold, når man ser ud over hele turneringen. Men en ting er efter de mange kampe – men i dag vinder de.

Bordeaux – Strasbourg = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får Dit indskud 3-Doblet til at spille for…

Bordeaux ligner på forhånd et hold der skal spille med i toppen af den franske Ligue 1. Tilgang af flere meget kvalificerede spillere, giver os på BN en tro på, at i år er de med helt fremme.

Hjemme i Bordeaux på Stade Matmut Atlantique har alle modstandere det rigtigt svært og dagens gæster vil ikke være nogen undtagelse. Hvis de kan undgå udfald som i sidste sæson efter juleferien – så ender de på en af Champions League pladserne.

Men en ting er efter sæsonen. I dag gælder det premieren og her er der vist ingen tvivl om udfaldet, med tanke på Bordeaux gode form og hjemmebane fordel, mod et oprykker hold.

*

Strasbourg skal til at lege med de store, men de havde nok håbet på en lidt blidere start og nok også på hjemmebanen. Men sådan forløb lodtrækningen ikke og de kastes for løverne fra starten af.

Selvfølgelig vil begge hold have lidt nerver på, men hjemmeholdets nerver vil nok være mere stabile end oprykkernes, der både skal se om de har niveau og gerne komme hæderligt fra start – i hvert fald rent spillemæssigt.

Det bliver nok ikke en stor sejr til hjemmeholdet. Men med et par mål vil den blive og vi har ingen forventning om, at Strasbourg skulle kunne nedbryde Bordeaux defensivt bare en enkelt gang og score. Sikker hjemmesejr til rent mål.

Bordeaux – Strasbourg = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får Dit indskud 3-Doblet til at spille for…

To Top