Nyhed

Søndagens Sikre franske anbefaling på BN…

Dagens Sikre anbefaling, som er hentet i den bedste franske række Ligue 1, har endnu engang vores yngling, nr de spiller hjemme. Når man så også betragter gæsternes form, kan det undre at odds’et er over 1,70 på hjemmesejr – men TAK for det.

Montpellier – St. Etienne = 1 = Odds 2,15
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Montpellier er et af Ligue 1 bedste hjemmehold og kun ganske få hold har formået at hente point på Stade de la Mosson i denne sæson. Kun Rennes i sæsonens første runde og efter et besøg af PSG, har de måttet forlade banen som tabere.

Remis spiller de meget sjældent og det er da også kun sket en gang i denne sæson, så vi spår at der kommer 3 point i dag. Montpellier er stadig med i kampen om de sjove pladser, hvor der er 6 hold der slå om  1 enkelt plads og her er bl.a Lille og Lyon i mellem. Vi spår en sikker hjemmesejr.

*

St. Etienne er inde i en rigtig dårlig periode, hvis man ser på det ud fra et turnerings synspunkt. Men i pokalen har de indtil nu haft fin succes og er stadig med blandt de 4 sidste mandskaber.

I Ligue 1 er det en helt anden snak. Her er der kun 1 sejr i de seneste 5 kampe og de øvrige har været nederlag. Scoren hedder 4-12, så ingen tvivl om at det er i begge ender af banen at der er problemer. De problemer er ikke løst til i dag og St. Etienne vil igen smide 3 point på gulvet.

Montpellier – St. Etienne = 1 = Odds 2,15
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top