Nyhed

Søndagens Sikre franske anbefaling fra Ligue 1…

Det er ikke så tit at der findes Sikre kampe i Frankrig, men i dag mener vi der er en undtagelse. Dagens 2 kombatanter er så langt fra hinanden på formskalaen, at det næsten virker uretfærdigt.

Marseille – Nantes = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får Søndagens Højeste Bonus som NY kunde…

Marseille kæmper for at nå St. Etienne på 4. pladsen, som er den sidste plads der giver adgang til Europa. Formen floppede i en kort periode, men den ser nu ud til igen at have indfundet sig.

Fair nok at tabe til Bordeaux og PSG på udebane, det gør de fleste, men de har i de 2 seneste kampe vundet på både ude og hjemmebane. Vi er ret overbevsite om, at den motivation der ligger i at mangle 2 point i at nå St. Etienne, kan gøre hele forskellen på et formstærkt mandskab.

*

Nantes er også inde i en god periode, men er nu også sluppet fri af den truende fare de lå i, omkring en nedrykning. Men 3 sejre i lige så mange kampe, har flyttet dem i sikkerhed.

Det har dog været hjemme at de har gjort en forskel. Her har de slået både PSG og Lyon. Men på udebane har de kun hentet 3 sejre i gennem hele sæsonen. Den 4. kommer helt sikkert ikke i dag.

Marseille – Nantes = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får Søndagens Højeste Bonus som NY kunde…

To Top