Nyhed

Søndagens “Sikre” franske anbefaling…

Vi starter op med noget lækkert fransk fodbold fra den bedste franske række Ligue 1, hvor topholdet har fået et super odds på udebane – og det kan vi ikke holde fingrene fra.

Marseille – PSG = 2 = Odds 1,50
Spillet hvor du slipper for NemID og aldersbegrænsning…

Marseille ligger nr. 4 med hele 11 point til dagens gæster fra hovedstaden Paris. Scoreren på 22-16 er blandt de bedre og de er da også det mandskab der har scoret næstflest mål, efter de første 10 runder.

Men de lukker også mange mål ind i egen bur og de 16 er faktisk også blandt de hold der har lukket flest ind. Så de er lidt komsi komsa. I dag får de topholdet på besøg og selv om det er hjemme på Stade Vélodrome, tror vi ikke de kan holde stand.

*

PSG fik slået lidt skår i en ellers lang sejrsstime, da de kun fik 1-1 hjemme mod Napoli i Champions League. Måske derfor at oddset er så højt. Men det er kun i denne turnering de har sat point til i denne sæson, for i den hjemlige Ligue 1, har de været ganske suveræne – så lidt underligt alligevel.

10 kampe 30 point taler vel sit eget sprog. En score på 37-6 er også en indikator på et stærkt mandskab der har fået det til at fungere. Ligeledes har PSG ikke tabt til Marseille siden 2011, men vundet 14 ud af de efterfølgende 17 indbyrdes møder. Her kommer de 18 sejr siden 2011.

Marseille – PSG = 2 = Odds 1,50
Spillet hvor du slipper for NemID og aldersbegrænsning…

To Top