Nyhed

Søndagens “Sikre” franske anbefaling…

Vi starter denne søndag op med noget fransk fodbold, fra den beste franske række Ligue 1. Her er bookmakerne stadig rundhåndede med deres odds, sikkert fordi rækken ikke har sat sig endnu.

St. Etienne – Amiens = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du får dagens højeste Bonus som Ny kunde…

St. Etienne har endnu ikke tabt, men har spillet 2 ud af 3 kampe remis og dermed kun opnået 5 point i de første 3 kampe. Men det er tydeligt at se, at både spil og hold rykker fremad og de 2 kampe hvor der blev tabt point, var begge på udebane.

Dette opgør spilles hjemme på Stade Geoffroy-Guichard og her har piben en helt anden lyd. I foråret tabte man kun 2 opgør foran egne fans. Med både den form og fremgang der er at spore i denne periode, kan dette opgør kun få et udfald – hjemmesejr.

*

Amiens fik endelig lidt oprejsning i sidste runde, da de vandt hjemme over Reims med 4-1. Men det får det dog ikke til at gibbe I redaktionen, for vi ved hvor elendige Amiens er når de spiller på udebane.

Dog falder de sjældent helt igennem, men har bare en for stereotyp defensiv, der ikke giver dem meget at arbejde med frem af banen og derfor er det ikke så tit de scorer på udebane. Vi tror bare ikke på dem i dag.

St. Etienne – Amiens = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du får dagens højeste Bonus som Ny kunde…

 

To Top