Sikre

Søndagens Sikre fra VM kvalen på BN…

Der er masser af VM kvalifikations kampe i dag, men der er også alt for mange oplagte udfald. Det er ikke kun her på redaktionen vi har denne opfattelse – det samme har Bookmakerne, som man kan se på de mange lave odds.

Nordmakedonien – Lichtenstein (0-1) = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID…

Nordmakedonien er et landshold i femdrift, men halter selvfølgelig stadig bagefter i forhold til det europæiske midterfelt. Men de viser hele tiden positive tendenser og udvikler sig løbende. De har faktisk flere spillere som godt kan spille god bold, men der er bare ikke nok af dem.

Dog har de vist hjemme på den nationale arena i Skopje “National Arena Toshe Proeski”, at de faktisk spiller rigtig god bold. Især mod de nationer som stadig betragtes som miniputter – hvilket vi mener at dagens gæster gør. Hjemme har de slået hold som Israel, Slovenien, Estland og Armenien og kun mod Israel lykkede det kun at score 1 mål. I dag scorer de mindst 2-3 stykker.

*

Lichtenstein er berettiget til at deltage, når de kan stille med et landshold. Men med en Ø på der er mindre end Fyn, så har de ikke så meget materiale at tage fra. At de så kan “fifle” lidt med stasborgerskabet er en anden ting, men det har stadig ikke skabt et stærkt landshold. Vi forventer da også at de slutter som absolut sidst i gruppen.

Når man kan tabe med 0-3 på Malta og kun spille 1-1 på Gibraltar, så har man ikke meget at skyde med. Dagens hjemmehold er mindst 2-3 niveauer over Lichtenstein og vi er ret sikre på, at de får en i bagdelen i dette opgør. Hvis de taber med kun 2 mål, skal de være glade i redaktionens optik.

Nordmakedonien – Lichtenstein (0-1) = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID…

To Top