Nyhed

Søndagens “Sikre” fra Premier League…

Vi starter søndagen op i Premier League, hvor vi syntes at Bookmakerne virkelig har været rimeligt rundhåndet med odds’et. Det skyldes nok, at det ene hold er et oprykker hold – men TAK siger vi.

Brighton – Manchester Utd. = 2 = Odds 1,65
Spillet hvor du får dagens Bedste Bonus som Ny kunde…

Brighton rykkede op efter en godkendt sæson i Championship og har købt fornuftigt ind i sommerpausen, uden det dog er nogen fra øverste hylde. Men de vil dog få det tungt i starten indtil niveauet har indfundet sig.

Og dagens gæster er ikke et hold, hvis niveau man når “over night”. Det bliver en virkelig hård nød at knække og selv om kampen spilles hjemme på Amex Stadium, vil modstanden være alt for stor.

De tabte det første opgør til Watford, som er et af de hold de helst skal ende foran. For dem har vi faktisk ikke rigtig fidus til i år. 2-0 på udebane i den bedste række, i den første kamp kan godt accepteres og skulle de vinde denne – hvilket er umuligt -så kan de sikkert gå på vandet.

*

Manchester Utd. virkede stort set klar i det første opgør hjemme mod Leicester i den første runde. Der var lidt nerver på og der mangler stadig en smule i organisationen, inden den er der hvor Mourinho plejer at ville have den.

Men selv om United kun er på 90%, er de stadig et langt bedre hold end hjemmeholdet og vil vurderer at United vinder med 2 mål, og der scores i hver halvleg.

Brighton – Manchester Utd. = 2 = Odds 1,65
Spillet hvor du får dagens Bedste Bonus som Ny kunde…

To Top