Sikre

Søndagens Sikre fra Premier League…

Dagens første anbefaling er fra den bedste engelske række Premier League, hvor dagens hjemmehold er det eneste mandskab der reelt truer de 2 tophold fra byen Manchester om mesterskabet i denne periode. Men turneringen er kun halvt afviklet, så meget kan ændre sig.

Leicester – Leeds = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

Leicester har kun 1 nederlag i deres seneste 12 kampe og det ligger helt tilbage til midten af december. Til gengæld er der 9 sejre, hvoraf de 8 har været i Premier League. Den 9, sejr var i FA Cup’en over Brentford, som Leicester vandt med 3-1 på udebane. Så formen er helt oppe og ringe i denne periode.

Hjemme på King Power Stadium forventer vi ikke at et hold som Leeds kan udgøre nogen særlig stor trussel, i forhold til forventningen om en sejr. Leicester har ikke været så suveræne som tidligere på det nyere stadion – men dagens gæster vil ikke være et problem.

*

Leeds startede sæsonen godt, men nu er det hverdag og så begynder truppens manglende styrke i bredden at spille ind. Vi har dog en idé om, at de nok skal klare denne første sæson efter oprykningen, men så skal der også andre boller i suppen og nogle fornuftige indkøb. Men indtil videre er der kommet point ind i halvdelen af deres 18 kampe. 

Det er blevet til 7 sejre og 2 gange remis, med en score på 30-34. Så de kan sagtens finde ud af at sparke bolden i kassen, men har svært ved at forhindre modstanderne i at gøre det samme. Det skal nok blive underholdende, men hjemmeholdets form kontra gæsternes ditto, vil have en afgørende betydning.

Leicester – Leeds = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

To Top