Nyhed

Søndagens Sikre fra næstbedste svenske liga…

I dag har redaktionen på BettingNews kun fundet et opgør vi kan stå inde for. Det mener vi så også redder hele dagen og økonomien for denne solbeskinnede Pinse, som måske har været dyr for enkelte.

Dalkurd – Halmstad = 1X = Odds 1,50
Spillet hvor du kan oprette flere konti via PayPal og få flere X Bonus…

Dalkurd har fået en jævn start på sæsonen og den er faktisk bedre end mange havde troet, som har forstand på svensk fodbold. De er blevet bedre både på hjemme- og udebane og det har placeret dem midt i rækken.

Formkurven virker da opadgående og i dag er de også hjemme foran egne fans. Her har de vundet 3 ud af de første 5 opgør. Vi er ret sikre på, at det 6. opgør i hvert fald ikke tabes, men en remis er ikke usandsynlig.

*

Halmstad var spået en god sæson, men har slet ikke kunnet leve op til det indtil nu. Kun 3 sejre efter 11 runder, ligner ikke noget der fører til oprykning. Derfor er de kun placeret på en 13. plads, som faktisk er lige under stregen.

De har dog fået 4 point i deres 2 seneste kampe, men de er også begge blevet spillet hjemme foran egne fans. I dag er de ude og her har de kun fået point i 1 af de seneste 4 udekampe – så vi har ikke så meget fidus til dem på fremmed græs.

Dalkurd – Halmstad = 1X = Odds 1,50
Spillet hvor du kan oprette flere konti via PayPal og få flere X Bonus…

To Top