Nyhed

Søndagens “Sikre” fra La Liga…

Var dette opgør blevet spillet lidt senere på sæsonen, havde vi med stor garanti ikke fået et så stort Odds på hjemmeholdet. Så derfor snupper vi det, da vi ikke er i tvivl om en hjemmesejr her.

Sevilla – Villarreal = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får markedets højeste Odds…

Sevilla har vi før spillet på med succes i den seneste periode og vores tiltro til holdets styrke og evner er ikke ændret siden sidst. De er bare i god form g spillet fungerer for dem i denne periode.

Trods deres deltagelse i EL, har det ikke haft indflydelse på deres spil i de første runder af La Liga og dagens modstandere har da heller ikke givet anledning til, at tro at de ikke igen henter alle 3 point.

*

Villarreal har det stramt her i sæsonstarten og tabte da også hjemme til Real Sociedad med 1-2. Også holdets optaktskampe har været af mindre lovende karakter og det ser ud til at fortsætte.

Villarreal er da heller ikke kendt for en stor udebanestyrke og i dag besøger de Ramón Sánchez Pizjuán, hvor der står et tændt og formstærkt hold og bare venter på at spise dem. Vi tror bare ikke på Villarreal endnu.

Sevilla – Villarreal = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får markedets højeste Odds…

To Top