Nyhed

Søndagens Sikre fra Englands Premier League…

Vi kaster os straks over dagens nok mest omtalte kamp denne søndag, nemlig stormødet i den engelske Premier League, mellem 2 mandskaber der begge deltager i Champions League. Dette er kampen vi på redaktionen skal se i dag.

Liverpool – Tottenham = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når DU spiller…

Liverpool måtte for første gang se point forsvinde ud i den blå luft i denne sæson, da de i sidste runde mødte et hårdt og kontant spillende Manchester Untited. Liverpool fik aldrig det samme fodfæste som de har haft i deres tidligere kampe og havde det derfor noget sværere.

I dag skal de møde et hold der spiller mere fodbold end slås på banen. Ikke for at forklejne dagens modstandere, men det vil være en anden slags bold der spilles i dag fra modstandernes side.

Anfield er også nærmest en fæstning og vi har meget svært ved at se, at Liverpool sætter point til i 2 kampe i streg. Alle hold vil sætte point til ind i mellem – men Liverpool vil igen vise den styrke de har haft, inden mødet med MU.

*

Tottenham har haft en hel del udfordringer indtil nu i sæsonen og ligger et stykke nede i tabellen. De fik dog lidt oprejsning i midtugens kamp hjemme mod Røde Stjerne, som de i den grad spadserede henover.

Men der er stadig vigtige spillere på skadeslisten – eksempelvis Christian Eriksen – som heller ikke har været helt oppe og ringe endnu. Så sliddet på spillerne er også begyndt at vise sig og dem i 2. geled, mangler stadig lige lidt for at udgøre den samme styrke som når de bedste bruges.

Tottenham skal nok levere varen i dette opgør, men vi tror alligevel på, at Liverpool lige er en tand for stærke og Tottenham må rejse hjem med et nederlag. Men vi tror ikke på det bliver en storsejr til hjemmeholdet.

Liverpool – Tottenham = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når DU spiller…

To Top