Nyhed

Søndagens Sikre fra den traditionsrige FA Cup…

FA Cup’en er verdens ældste pokalturnering og også den mest kendte. Ikke kun er der mange penge at vinde for klub og spillere, men historien gør også, at man gerne vil huskes for, at have vundet den Cup.

Middlesbrough – Tottenham = 2 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette udfald…

Middlesbrough spiller til dagligt i Championship, men har haft en meget ujævn sæson, hvor det først er nu at formen er begyndt at toppe rigtigt. Der er 9 point op fra 16. pladsen til Play Offs placeringerne, så der skal kamp på kedlerne hvis det skal nås.

Pokal er anderledes og for dagens hjemmehold har de alt at vinde. Måske er det et godt tidspunkt at møde et hold som Tottenham på, nu hvor de ikke er oppe at ringe. Men vi har vores store tvivl om, at Middlesbrough har det der skal til – selv på hjemmebanen. Vi tror det ikke, men de vil sikkert gøre god modstand.

*

Tottenham fik ny manager i egenskab af Jose Mourinho. Det havde en lille umiddelbart succes, men er hurtigt blevet hverdag og hårdt arbejde for den karismatiske manager fra Portugal. Og nu må vi se hvor længe der går, før han begynder at snerre af pressen og omgivelserne.

I dag er det pokal og mod et hold der til dagligt spiller i en lavere række – hvor de forøvrigt ikke ligger særligt godt til. Vi har svært ved at tro, at Mourinho ikke kan regne det opgør ud – selv om bolden er rund og det ikke altid går skide godt på udebane. Sikker sejr.

Middlesbrough – Tottenham = 2 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette udfald…

To Top