Sikre

Søndagens Sikre fra Championship…

Så har vi et opgør med 2 mandskaber der ligger i hver sin ende af Englands næstbedste række Championship. Hjemmeholdet ligger næstsidst og dagens gæster topper rækken. Vi kan kun se et udfald – selv om alt kan ske i fodbold.

Sheffield W – Norwich = 2 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Sheffield W har det ikke sjovt i denne sæson. De startede med at få et pointfradrag på 6 point, før sæsonen gik i gang, hvilket ikke har gjort det lettere. Havde dette ikke været tilfældet, ville de have ligget over nedrykningsstregen. Men vi kan alligevel være i tvivl, for de har en så elendig form, at det næsten er pinligt.

De seneste 6 kampe er tabt og i de 4 seneste har de lukket mindst 2 mål ind og kun scoret 3 gange. Og det har ikke været tophold de har mødt, men hold der selv ligger og kæmper i den nederste halvdel. Kun lige Brentford er med i toppen, hvor de tabte med hele 0-3. Vi kan sagtens forestille os at nederlaget i dag vil være i den størrelse.

*

Norwich buldrer der ud af og har ikke tænkt sig at se tilbage. De topper Championship før denne runde med 10 point ned til nærmeste forfølger, så det er svært at forestille sig at de ikke tager den ene af de 2 pladser der giver direkte oprykning. De har vundet de seneste 7 kampe i streg og har kun lukket 2 mål ind i disse kampe.

De har så til gengæld scoret 16 gange i de samme kampe, så der er ingen tvivl om, at formen er rigtig god på dette niveau, i denne periode. Det styrkeforhold der er imellem disse 2 mandskaber er så stort, at vi næsten ville sige, at Norwich kan nøjes med at sende 10 mand på banen. Så med 11 i startopstilling så er der kun et resultat – nemlig en udesejr på mere end 1 mål.

Sheffield W – Norwich = 2 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top