Sikre

Søndagens “Sikre” fra BNs Experter…

Dagens første anbefaling er den “Sikre” som vi har hentet i den norske turnering, hvor det er landets bedste række der lægger kamp til – i daglig tale også kaldet for Eliteserien. Her har Bookmakerne virkeligt taget fejl.

Strömsgodset – Tromsø = 1 = Odds 1,50
Spillet hos verden bedste Bookmaker…

Strömsgodset ligger i den der midter suppe, som hverken kan bruges til succes eller fiasko. Formen er faktisk god i denne periode, så det var mere i starten af sæsonen, at man var alt for ustabile og havde flere dumme pointtab.

Når de spiller hjemme på Marienlyst Stadion i Drammen spiller de også med æren og derfor er de et stærkt hjemmehold i den norske liga. Kun 2 nederlag hjemme i denne sæson og det seneste var mod Rosenborg, som med hiv og sving fik hentet en 1-0 sejr på Marienlyst Stadion.

Men nu er gæsterne ikke i nærheden af Rosenborgs styrke og med tanke på gæsternes udebane styrke, er vi overbeviste om, at Strömsgodset river dem over på midten og vinder med flere mål. Vi spiller dog bare lige på.

*

Tromsø er helt OK når de spiller hjemme – til gengæld er de et rent cirkustelt når de er på udebane – men det er mest til fornøjelse for hjemmeholdets publikum.

7 nederlag i 11 kampe, samt 2 gange remis – så 2 gange har heldet været på deres side, men den seneste sejr ligger helt tilbage i maj. Men også scoren er skræmmende dårlig, med cifrene 8-23 – så det er svært at se hvad Tromsø har at gøre i dette opgør.

Strömsgodset – Tromsø = 1 = Odds 1,50
Spillet hos verden bedste Bookmaker…

To Top