Nyhed

Søndagens Sikre før nytårsgave fra BN…

Vi starter denne råkolde søndag op med et spil fra den næstbedste italienske række Serie B. Her er det rækkens suveræne tophold, der nærmest kan gå på vandet i denne sæson.

Benevento – Ascoli = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Benevento mener det alvorligt i denne sæson og vil op i den bedste række. De har været overbevisende og været mindst et niveau over alle de andre mandskaber. De ligger da også 12 point foran nr. 2 i rækken, her efter de første 18 runder.

De har tabt et opgør i sæsonen og det var ude. Hjemme har de spillet 9 kampe og vundet de 8 af dem og spillet en enkelt remis. Deres form er stadig helt oppe og ringe og der kan ikke være tvivl om hvem der vinder dette opgør.

*

Ascoli Ligger nr. 5, men er hele 16 point bagefter hjemmeholdet. Det skyldes Ascolis manglende evner på fremmed græs. Hjemme er de næsten lige så stærke som dagens hjemmehold, men når det kommer til udebane kampene, så er det en helt anden snak.

Her er de Serie B’s næst ringeste mandskab og har kun hentet 5 point i alt. 1 sejr og 2 gange remis. Det siger sig selv – i hvert fald hos redaktionen medlemmer – at Ascoli har brug for mere end end julemanden og held. De får intet med hjem i dag.

Benevento – Ascoli = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top