Sikre

Søndagens Sikre FA Cups opgør på BettingNews…

I går søndag blev den ene af de 2 finalister til denne sæsons FA Cup finale fundet og i dag er det så den anden der skal findes. Begge dagens mandskaber havde nok set sig selv bedre placeret i Premier League. Hjemmeholdet ligger i den øverste 1/3, mens gæsterne i teorien stadig kan ende med en nedrykning – men den ser vi ikke for os. Så det er her, der er mulighed for den helt store triumf i denne sæson. 

Leicester – Southampton = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Leicester får kun 1 chance i denne semifinale runde, da det er besluttet at der ikke skal spilles semifinaler over 2 kampe. Kampen afvikles på Wembley i London, hvor den endelige finale også bliver afviklet. Så det er dette historiske stadion der danner rammen om dagens semifinale. Leicester har prøvet de vigtige gange flere gange i denne sæson, men nåede ikke selv videre end til 1/16 finalerne i EL, hvor Slavia Prag blev deres banemænd.

Men denne chance skal ikke forpasses og der er stor fokus både fra klubbens, men også fra spillernes side for, at evt få denne triumf i denne sæson. For deres nuværende 3. plads er under pres fra både West Ham og Chelsea og det er kun få point der skiller dem fra, at miste den nuværende CL placering. Men her er det FA Cup’en som med en samlet triumf vil redde sæsonen for Leicester. Vi tror på, at de kvalificerer sig til finalen.

*

Southampton har langt fra haft en sæson de så sig selv i. Der har været alt for mange perioder med dårligt spil og også for mange skader. Det sidste kan være lidt svært at undgå, når der spilles kampe flere gange om ugen. Men vi tror ikke at det ender med nedrykning, der til er mandskabet for godt og formen er også godkendt i denne periode. De vinder trods alt nogle kampe hist og her – men der er lidt langt mellem snapsene.

Men dette er pokalkamp og her kan meget ske  især når vinderen skal findes i dag. Så kommer man bagud skal der sendes tropper frem for at reducere. Vi tror at det er Southampton der kommer til at stå overfor en stærkere modstander end de har mandskab til. I forvejen er det kun mod de ringe hjemmehold de henter point og det er Leicester trods alt ikke – selv om det er udebane for begge hold.

Leicester – Southampton = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top