Sikre

Søndagens Sikre engelske Premier League tip…

Dagens første anbefaling indeholder både fiasko og succes. Fiaskoen må siges at tilhøre dagens hjemmehold, som brugte en halv sæson til at komme nogenlunde i gang. Men dagens gæster i den grad er i gang og har været det længe.

Arsenal – Manchester City = 2 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Arsenal fik som bekendt en forfærdelig start på denne sæson, men er ved at finde et leje hvor de igen kan være sig selv bekendt. Men på redaktionen syntes vi faktisk, at de stadig mangler et stykke op til deres bedste niveau. For de sætter stadig point til i flere kampe end de vinder.

Derfor ligger de også kun på en 10. plads og vi vurderer, at de ikke når en af de sjove pladser, som ligger 4 placeringer og 8 point fremme. I dag skal de møde et klasse mandskab og selv om gæsterne har meget at se til, så skal de nok klare denne udfordring også. Vi tror på et nederlag til Arsenal.

*

Manchester City har mange jern i ilden i denne periode, men har lidt luft i den hjemlige liga, til den periode hvor sliddet begynder at sætte sit præg på spillet. Men det er også et spørgsmål om, hvor længe de stadig er med i CL og FA Cup’en.

Men i dag er de ikke nået til det omtalte slid og de gør som de plejer – vinder. De seneste 16 kampe i alle turneringer har givet en sejr, så vi ser ingen grund til at Guardiola og City skulle stoppe op i dag.

Arsenal – Manchester City = 2 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top