Nyhed

Søndagens Sikre engelske Premier League anbefaling…

Vi tager til England og har snuppet et opgør mellem 2 af de mere formstærke mandskaber og sísær hjemmeholdet er vokset med opgaven i den senere periode. Det er ikke alle forundt at tæve Liverpool i denne sæson, men det gjorde hjemmeholdet for få dage siden.

Chelsea – Everton = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor DU altid får dagens Højeste Odds…

Chelsea har fundet en ny form og har haft gode oplevelser på det seneste. Sejren over Liverpool i FA Cup’en giver håb for triumf i denne sæson. For Champions League er et overstået kapitel efter de 2 møder med Bayern München.

Så nu er det England det drejer sig om og Chelsea indtager den 4 og sidste plads der giver adgang til CL i næste sæson. Selv om dagens gæster også er i rigtig god form, så mener vi at Chelsea stadig er på vej op og er blevet bedre siden sejren over Liverpool.

*

Everton har gjort det formidabelt efter trænerskiftet. Kun 1 nederlag og det var på udebane til Arsenal. Ellers er der kommet point på tavlen i 7 ud af de seneste 8 opgør. Så Ancelotti har fået sat skik på tingene og givet spillerne troen på egne evner tilbage.

Men vi fornemmer også, at det nu igen er ved at blive hverdag – også for Ancelotti. Og selv om Everton beste,t er et kompetent mandskab, ser vi dagens opgave som en kende for stor. Det bliver en tæt kamp, med mål til begge hold – men Chelsea vinder med et enkelt.

Chelsea – Everton = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor DU altid får dagens Højeste Odds…

[sg_popup id=34623]

To Top