Sikre

Søndagens “Sikre” engelske opgør…

Det engelske kampprogram denne søndag indeholder blandt andet kampe fra den traditionsrige FA Cup turnering, hvor man efterhånden er nået til 1/32 finalerne mellem to hold, hvor der kun burde være et hold der kan vinde.

Nottingham F – Arsenal = 2 = Odds 1,55
Spillet hvor du får kr. 2.000,- i Velkomstbonus at lege med…

Nottingham F. spiller til dagligt i den næstbedste engelske række Championship, hvor de godt er inde i en fornuftig periode, men møder i dag et klassemandskab.

Kampen spilles hjemme på City Ground, men heller ikke her har de været overbevisende i denne sæson. Af de 5 seneste kampe på City Ground, er de 3 tabt og 2 vundet og i dag er det Arsenal der kommer på besøg – vi tror på et sikkert nederlag.

*

Arsenal har måske ikke haft den bedste sæson, men er stadigvæk et godt hold og langt stærkere end dagens hjemmehold. Ja, bolden er rund og Nottingham har 90 minutter til at forsøge, men vi tror ikke at det bliver til andet end det.

De seneste 5 udekampe, som alle har været Premier League kampe, er der ikke et eneste nederlag at finde. 2 sejre og 3 gange remis – så dette opgør burde være en walkover for et tændt Arsenal mandskab.

Nottingham F – Arsenal = 2 = Odds 1,55
Spillet hvor du får kr. 2.000,- i Velkomstbonus at lege med…

To Top