Sikre

Søndagens Sikre EM kamp på BettingNews…

Så skal vi til den 3 kamp i gruppespillet ved dette års EM Slutrunde og det er her hvor det begynder at snerpe til. Nogle mandskaber kan spare på spillere, da de er sikret og andre har kun sidste skud i bøssen og skal vinde. Så den 3. runde i en slutrunde kan være overraskelsernes holdeplads – men vi mener nu at have en god fornemmelse af de enkelte landshold. For begge dagens mandskaber gælder det, at det er sidste chance for at gå videre

Schweiz – Tyrkiet = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID…

Schweiz har 1 point, som de hentede i kampen mod Wales. Italien var en alt for stor mundfuld, hvor de måtte gå fra banen med et nederlag på ikke mindre end 0-3. Men Italien virker også rigtig stærke ved denne slutrunde og er vel en af bejlerne til den endelige titel. Men Schweiz har stadig chancen for at gå videre og det bliver så via en 3. plads, hvor de bedste 3’ere også går videre. Så det er vejen frem for Schweiz, hvis de ikke skal rejse hjem efter bare 3 kampe.

Med en sejr i dette opgør, vil Schweiz have opnået 4 point og det burde være nok til at gå videre til knald-eller-fald kampene, efter gruppespillet. Vi mener da også på redaktionen, at Schweiz er stærke nok til at hente alle 3 point indenfor de 90 minutter. Det bliver nok ikke en målrig kamp, men 1-2 mål skal Schweiz nok få scoret mod et Tyrkisk landshold der ikke har set for godt ud i defensiven.

*

Tyrkiet har nemlig ikke set godt ud i den bagerste kæde. Vi fornemmer at der mangler noget disciplin i det taktiske, hos det tyrkiske landshold og der er for mange spillere “der tager chancer”, uden at vide om der er opbakning bagude. Tyrkerne virker også for tunge i den bagerste kæde og modstanderne har indtil nu haft let ved at flytte rundt på dem og få dem i ubalance. Også tyrkerne tabte med 0-3 til Italien, så den front er de lige med Schweiz.

Men det var mere fight end godt fodboldspil, der holdte dem inde kampen i 1. halvleg, der endte med 0-0. Men så kom Italienerne i gang, godt hjulpet af Tyrkiet selv. Det var nemlig Demiral der stod forkert og blev ramt af bolden, så den fuldstændigt snød målmanden. Derefter satte italienerne endnu tungere på opgøret og hver gang tyrkerne kom for langt fem, løb italienerne ned og scorede. Nej vi tror på en ny nedtur og direkte hjemtur for det tyrkiske landshold, efter dagens kamp.

Schweiz – Tyrkiet = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID…

To Top