Sikre

Søndagens Sikre danskerhold i England…

Så har vi igen taget et kig på det “danske mandskab” i den engelske Championship, med mange danske spilere og en dansk manager. Vi har troet på dem hele sæsonen og kun i starten skuffede de en smule – det har de helt klart fået vendt til de forventninger vi havde før sæsonstart.

Brentford – Barnsley = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Brentford har lagt sig helt op i toppen og fører faktisk teoretisk Champinship, da de har en kamp i hånden og med en sejr vil lægger sig nr. 1. Men formen har også været helt forrygende i denne sæson og vi skal 25 kampe tilbage for at finde det seneste nederlag i Championship i oktober 2020. Jo de røg ud af begge Cup’er til Premier League klubber – så sæsonen er godkendt.

Hjemme på det lille hygge kommunale stadion i London er “the Bees” ikke særlige gæstfrie. Kun 1 enkelt gang er det endt med nederlag i 14 hjemmekampe. I 4 ud af de seneste 5 hjemmekamp har Brentford scoret 2 mål eller mere. I de 2 seneste har de scoret 10 mål. De vinder helt sikkert også med mere end 1 mål i dag – men vi spiller bare på en ren sejr.

*

Barnsley træder en del vande i denne sæson og virker hverken som folk eller fæ. De har en midter placering, efter de fik en god start på sæsonen, men det har godt knaget lidt i den senere periode og de begynder at falde ned i tabellen. Nedrykning tror vi ikke på, selv om der kun er 8 point ned til det scenarie.

Barnsley skal nok få de nødvendige point hjemme, hvor de også gør det hæderligt. Dog har formen også været for nedadgående her, hvilket kun har givet 1 point i de seneste kampe. På udebane er de klar ringere og derfor frygter vi også, at Barnsley måske får en rigtig dårlig dag på kontoret. Men en ting er sikkert – de taber i London.

Brentford – Barnsley = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top