Sikre

Søndagens Sikre danske Superliga anbefaling…

Selv om Superligaen er ung i 2021, har vi fulgt den enkelte holds forberedelser tæt. Vi har så også set hvor de enkelte hold var nået til i den første runde, der blev spillet i midtugen. Her var der hold som ikke var helt på plads til den første kamp – eller måske bare ikke er bedre.

AC Horsens – FC København = 2 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

AC Horsens har noget at se til, hvis de skal håbe på at komme godt igennem foråret, før de med stor sandsynlighed skal deltage i nedrykningsspillet senere i foråret. Det virker ikke sandsynligt at de kan hente så mange point, at det kan undgås. Men det gælder dog også at have så mange point med over i et evt. nedrykings spil.

Det var tydeligt at se at AC Horsens ikke har kvaliteten til Superligaen. Nederlaget til Randers på 0-3 var nådigt sluppet. De kunne sagtens have tabt med mere, hvis Randers havde været i bedre kampform. Dagens modstander er endnu stærkere og det ender igen med et nederlag.

*

FC København har arbejdet stenhårdt for at få organisationen helt på plads her til forårets kampe. Selv om der er et stykke op til sidste sæsons mestre tror vi på, at de nok skal komme op og presse jyderne. Vi så da også en tydelig formfremgang lige før pausen og de positive ting de fik indarbejdet der, er helt klart blevet forbedret. De slog eksempelvis AGF 6-1 i en af deres sidste træningskampe.

I den første runde på udebane mod AaB, kunne man da også se – selv om der skulle gå en hel halvleg – at der er sket store fremkridt for københavnerne. Det er stor moral at komme tilbage fra 0-2 ved halvleg og så ende med at hente alle 3 point med en 3-2 sejr. Det giver moral, selvtillid og motivation og så kan FCK være rigtig svære at have med at gøre.

AC Horsens – FC København = 2 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top