Nyhed

Søndagens “Sikre” danske opgør på BettingNews…

Der er ikke mange “Sikre” holdepunkter tilbage i danske fodbold, men vi vover dog alligevel på BettingNews at udråbe dagens valgte opgør som være et af de udfald vi roligt kan betragte som sikkert.

Vejle – FC København = 2 = Odds 1,45
Spillet hvor du får dagens højeste Bonus som Ny kunde…

Vejle startede meget friskt og optimistisk, men har måtte erkende at man ikke får noget forærende på dette niveau. Så det er kun blevet til 2 sejre over hhv. Hobro og Esbjerg. Hobro ligger som bekendt sidst.

I dag skal de møde et hold fra en hel anden klasse og de skal virkelig være både friske, heldige og have tur i den, hvis de skal gøre sig forhåbninger om point i denne match. Vi har absolut ingen tro på, at det kan lade sig gøre.

Spil uden NemID og aldersbegrænsning…

FC København ser ud til at have fundet et mandskab, der kan genskabe tidligere storhedstider og pt er de sammen med FCM, det absolut stærkeste hold. 8 sejre i 12 kampe, fortæller at de er på vej tilbage.

De tabte ude til både FCM og Vendsyssel, men slog efterfølgende franske Bordeaux på udebane. Så FC København er et hold der er i gang med at vokse og de fortsætter helt sikkert i dag.

Vejle – FC København = 2 = Odds 1,45
Spillet hvor du får dagens højeste Bonus som Ny kunde…

 

 

To Top