Nyhed

Søndagens Sikre danske opgør fra 1. Division…

Vi have succes da vi sidst kiggede på 1. Division og her var den ene af dagens parter også med. Dog tror vi denne gang på succes til dem der senest tabte, som vi havde forudset. Men trods det nederlag er formen rigtig god.

Vendsyssel – Næstved = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor DU IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Vendsyssel måtte lide den tunge skæbne at tabe ude til Vejle med 0-1 kun 3 minutter før tid. Egentlig var det en meget jævnbyrdig kamp, men en lille fejl på midten af banen fra en Vendsyssel spiller der taber bolden i opspillet – ender med at koste alle 3 point.

Hjemme er Vendsyssel endda mere skræmmende end ude. De startede med at tabe de 3 første, men så har de slået til lige siden. Vi er slet ikke i tvivl om, at de igen henter alle 3 point for 4. gang i træk.

*

Næstved ligger næstsidst med kun 11 point efter lige så mange kampe. Kun 3 gange har de sejret i sæsonen, hvor imod de har tabt 6 kampe. Så der er ikke så meget selvtillid at spore i mandskabet i denne periode. 

På udebane hedder 1-1-4 og en score på 5-11. I dag møder de et hjemmehold der har masser af selvtillid og vind i sejlene. Vi har ikke fantasi til at tro at sjællænderne har noget de kan true Vendsyssel med – slet ikke efter en lang køretur i bus.

Vendsyssel – Næstved = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor DU IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top