Nyhed

Søndagens “Sikre” danske anbefaling…

Vi starter op i hjemlige omgivelser, hvor vejrtroldene har lovet en sidste uge med sommerligt vejr og over 20 grader, i Superligaen, hvor vi har fundet et opgør med 2 klubber der begge har skuffet.

Brøndby IF – SønderjyskE = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

Brøndby IF startede fint ud ved sæsonstart, men en ujævn periode har sat dem en smule tilbage i forhold til de 2 andre hold, FCM og FCK, som vi forventer vil være de 3 hold der slås om det endelige mesterskab.

Brøndby’s internationale deltagelse har kostet på den hjemlige konto og Zorninger virker en smule “tysk”, hvilket også har givet uro på de indre linjer. Når 3 centrale personer vælger at fratræde deres stillinger indefor få dage, så er der et problem.

Vi ser også på banen, at holdet af en eller anden årsag ikke har den nødvendige koncentration i alle 90 minutter. Vi har set i 3 ud af deres seneste 4 kampe, at de sidste 15 minutter af kampene er den periode de smider point væk.

Nu har der været pause og vi tror på, at Zorninger har arbejdet hårdt med holdet og fået både fysikken og koncentrationen op på alle 90 minutter.

*

SønderjyskE har slet ikke vist hvad de kan, hvis de altså kan noget. 2 sejre er det blevet til og 4 nederlag i 8 kampe, med en score på 9-10. Det var ikke hvad man havde sat i forventning.

Selvfølgelig havde man ikke troet på en topplacering, men bestemt heller ikke i den nederste 1/3, med kun 3 point ned til bundpladsen, som indhaves af Hobro.

Især på udebane skriger det til himmelen med dårligt spil. Fair nok at tabe i parken, men man tabte også ude til OB og AGF bla.  og kun ude mod Esbjerg hev man en lidt heldig 1-1 med hjem.

Vi har ingen tiltro til dem på Brøndby stadion, hvor Brøndby’s prespil vil gøre ondt på dem og holde dem tilbage på egen banehalvdel det meste af kampen. Vi er ret sikre på en hjemmesejr i dette opgør.

Brøndby IF – SønderjyskE = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

To Top