Sikre

Søndagens Sikre belgiske valg på BN…

Dagens første opgør er mellem 2 mandskaber der begge bør være motiveret til dette opgør, da begge mandskaber i den grad har noget at spille for. Gæsterne er på vej ned i Challenge League og hjemmeholdet kan spille sig op på en af de sjove placeringer. Jo, der er bestemt noget at kæmpe for i begge ender af banen – for begge hold.

Gent – Cercle Brügge = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Gent har aldrig rigtigt fundet melodien i denne sæson, men har da bevæget sig op i en position, hvor der stadig er mulighed for at opnå en af deres målsætning – nemlig at spille udenfor landets grænser i næste sæson. Formen er måske ikke helt oppe og ringe, men de har trods alt ikke tabt i deres seneste 15 ligakampe. 

De er derfor rykket op på en 11. plads og med en kamp i hånden, så kan en sejr i denne udsatte kamp, sende dem op på en af de sjove placeringer. Så humøret er ved at komme tilbage i Gent. De havde det ikke rart hjemme i 2020, men i 2021 har de ikke tabt endnu på Ghelamco Arena. Det gør de heller ikke i dag.

*

Cercle Brügge kæmper en brag kamp for ikke at ryge ned i Challenge League. De ligger dog kun næstsidst og hvis det ender der, så har de muligheden for at komme ud i et play-offs mod hold fra netop Challenge League. Det har de efterhånden prøvet en del gange før – med succes.

Men i dag gælder det Jupiler League og på udebane har de stort set intet at byde ind med. Mod de mindre gode hold hænder det at de fedte lidt med hjem hist og her – men mod de mere etablerede hjemmehold, har de ikke mange chancer. Vi vurderer, at det bliver den sidste type de møder i dag.

Gent – Cercle Brügge = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top