Nyhed

Søndagens Sikre belgiske lækkerbidsken…

Det er nok en af de sidste dage i år hvor vi kan opleve solen i mere end bare et par minutter ad gangen, men vi har fundet et foreslag fra den bedste belgiske liga, der kan give os den varme som solen ikke giver mere.

St. Liege – Charleroi = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette udfald…

St. Liege har haft en godkendt start på sæsonen og topper den bedste belgiske liga Jupiler League, med et enkelt point ned til Cl. Brügge på 2. pladsen. Selv om der er inkasseret 2 nederlag, så har de et af ligaens bedste forsvar og helt klart det bedste angreb.

20 mål efter 8 runder er godkendt og der er da heller ingen andre hold, der kan matche dette antal. Hjemme på Maurice Dufrasne i Liege har de gjort rent bord med 4 sejre og en score på 13-2. Den 5. sejr kommer i dette opgør.

*

Charleroi er placeret i midten af ligaen med 11 point. Scoreren hedder 11-10, så det spiller ikke helt endnu for et ellers godt mandskab. De har tabt 2 kampe som St. Liege, men har spillet et par remis’er.

Det tror vi på ingen måde det bliver i dag. Selv om Charleroi har hentet 4 point på fremmed græs og en positiv score på 6-4, så er det et helt andet slags mandskab de står overfor i dag. Indtil nu har de kun mødt hold der er jævne – det er dagens hjemmehold på ingen måde hjemme på Maurice Dufrasne.

St. Liege – Charleroi = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette udfald…

To Top