Sikre

Søndagens Sikre belgiske Jupiler League kamp…

Vi starter op i den belgiske Jupiler League hvor et godt spillende hjemmehold tager imod et hold vi mener har skuffet indtil videre i denne sæson. At de var med i toppen af tabellen i sidste sæson, kan man ikke se på nuværende tidspunkt.

Anderlecht – Mouscron = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens HØJESTE BONUS…

Anderlecht var ikke med i toppen i sidste sæson, men viste stor fremgang og langt mere stabilitet. Der er kun sket en lille udskiftning af spillere og det er helt klart til det bedre. Så vi forventer et Anderlecht mandskab der vil være med i top 5 i denne sæson.

Det er da også startet rigtigt fornuftigt, med en remis på udebane hos stærke KV Mechelen og en hjemmesejr over St. Truiden, som også plejer at være med fremme. Så det virker lovende og som vi på redaktionen havde forventet. Vi ser helt klart 3 point på kontoen til Anderlecht.

*

Mouscron havde en god sidste sæson især i starten. Men de havde flere dårlige periode efter hianden og endte nede midt i Jupiler League. I denne sæson har de slet ikke fået den samme gode start og har kun skrabet 1 point til sig efter de 2 første runder. De fik 1-1 på udebane mod Antwerpen, som ikke helt har ramt formen endnu.

Efterfølgende tabte Mouscron hjemme til KV Mechelen og den var bestemt ikke forventet. Men Mouscron har ikke sådan nogle rigtige angribere og har derfor en mere defensiv udgangs position, både ude og hjemme.

Men i Belgien har kontraspillet svære vilkår, da der kun er få hold der kan dominerer en hel kamp. Så Mouscron er udfordret i denne sæson og helt klart også i denne kamp. Vi tror på ingen måde på dagens gæster i dag.

Anderlecht – Mouscron = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens HØJESTE BONUS…

To Top