Sikre

Søndagens “Sikre” belgier på BN…

Vi er taget til Belgiens bedste liga Jupiler League, i, hvor vi er ramlet ind i et Odds, som vi i den grad synes, at Bookmakerne stadig holder fastelavn – for det giver ikke meget mening med en så sikker hjemmesejr.

Gent – KV Mechelen = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du får kr. 2.000,- i Bonus som Ny Kunde…

Gent ligger nr. 4 i tabellen og kan ende som 2,’er, da der kun er 5 point op til Charleroi, der indtager den placering. Club Brügge er for længst stukket af vil ende som vinder af grundspillet.

De er rækkens næstbedste mandskab foran egne fans, hvor de efter 13 kampe, kun har tabt 2 og vundet 9 kampe. Scoren på 21-5 fortæller os på redaktionen, at alle hold har det stramt når de besøger Ghelamco Arena i Gent.

Vi kan slet ikke se, hvor dette odds kan komme over 1,25, da der er så himmelvid forskel på de 2 mandskaber, både mht form, mandskab og formåen!

*

KV Mechelen ligger næstsidst, med kun 1 point ned til den eneste plads, der skaber en virkelig dårlig oplevelse efter en sæson. De kæmper med Eupen om, at få lov til at blive i det bedste selskab.

Man vandt dog seneste opgør over netop Eupen, hvilket skubbede dem op over stregen, men selv om en sjælden sejr giver et Boost, så er det en helt anden modstander af anden kaliber, de løber ind i idag. De bliver pillet fra hinanden og taber stort.

Gent – KV Mechelen = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du får kr. 2.000,- i Bonus som Ny Kunde…

To Top