Sikre

Søndagens Sikre belgier på BN…

Vi skal til den 7. runde i den den bedste belgiske række Jupiler League og her er der efterhånden ved at tegne sig et billede af, hvordan rækken kommer til at forløbe i den første halvdel.

Mouscron – Charleroi = 2 = Odds 1,75
Spillet hvor du får den Højeste BONUS…

Mouscron har ikke armene over hovedet i denne periode, men nok snare ansigtet gemt i hænderne. For efter de første 6 runder er der kun kommet 2 point ind på kontoen – og det betyder en placering som sidst i rækken.

Scoreren hedder 2-8 og det har været tydeligt at se, at sidste års overraskelse kun var et tilfælde og det tilsyneladende ikke gentager sig. De 2 point er begge hentet på udebane og de 3 nederlag er fra hold der ligger i den nederste halvdel af rækken. Vi tror slet ikke på Mouscron overhovedet.

*

Charleroi er helt modsat kommet rigtigt godt ind i sæsonen og har lagt sig på en 1. plads, med maksimum point efter de første 6. runder. Scoreren hedder 12-2, så ingen tvivl om, at Charleori mener det alvorligt i denne sæson. Der er da også oprustet på et par pladser, hvilket har vist sin effekt.

De slog senest Club Brügge da de spillede på udebane og det er normalt ikke et hold der afgiver ret mange point på hjemmebane i en sæson. Vi har svært ved at se, at den styrke og den form som Charleroi har i denne periode, skulle blive presset af et så ringe mandskab som Mouscron har vist sig indtil nu i sæsonen. Sikker udesejr.

Mouscron – Charleroi = 2 = Odds 1,75
Spillet hvor du får den Højeste BONUS…

To Top