Sikre

Søndagens “Sikre” anbefaling på redaktionen…

Vi starter den lidt kølige søndag op med en kamp fra den italienske Serie A, hvor to formstærke hold tørner sammen i en kamp, som flere af redaktionens eksperter har tænkt sig at overvære – vi har også fundet vores favorit.

Lazio – Fiorentina = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får Kr. 100,- i risikofrit spil at lege med…

Lazio er i forrygende form og kun 2 gange i sæsonen har man måtte forlade banen som tabere efter 12 kampe. Den ene var i seneste udekamp mod AS Roma, som også er formstærke i denne periode og som vandt knebent 2-1.

Hjemme på det Olympiske Stadion i Rom er det kun Napoli der har kunnet byde lazio op til dans med en sejr og de øvrige 4 kampe har givet en score på 13-2. Vir forventer endnu en hjemmesejr til romerne.

*

Fiorentina har haft en mere ustabil sæson , men skal dog ikke bekymre sig om nedrykning – endnu. Men den seneste tids kampe har givet anledning til bekymringer. 1 point mod Spal og man tabte til både Crotone og AS Roma.

Så 1 point ud af 9 mulige har sendt dem lidt bagud af dansen i forhold til topholdene og vil de lege med om de sjove pladser, skal de indhente 9 point, plus det løse, i den resterende del af turneringen.

Lazio – Fiorentina = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får Kr. 100,- i risikofrit spil at lege med…

To Top