Sikre

Søndagens “Sikre” anbefaling på panelet…

Det er jo pengene vi går efter og ikke nødvendigvis de store og prætentiøse kampe der også spilles i dag – så denne “Sikre” anbefaling er hentet i det bjergrige land Schweiz, hvor det er landets bedste række der lægger kamp til – Super League.

Zürich – Lugano = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du har DIN SuperBonus til at ligge og vente…

Zürich er tilbage i landets bedste række, efter en enkelt i den underliggende Challenge League, som de vandt med stor margen. Den gode form, selvtillid og stærke hjemmebane, har de naturligvis taget med op og har gjort det rigtigt godt siden start.

Det er indtil videre 4. pladsen de ligger på, med samme pointantal som Basel – og hjemme er de stadig ubesejrede efter de 4 kampe der er afviklet på Letzigrund Stadion i Zürich. Vi tror på en meget sikker sejr til hjemmeholdet.

*

Lugano har tabt flere kampe end kampe hvor de har opnået point, efter 9 runder. 5 nederlag, 2 gange remis og 2 sejre, er alt hvad de kan fremvise og det placerer dem på en 9. plads, med samme pointtal som holdet under stregen.

De har faktisk scoret lige så mange mål som hjemmeholdet (9), men evnen til, at holde modstandere fra det samme, er på et langt ringere niveau. Hele 14 gange har de lukket mål ind, hvor imod hjemmeholdet Zürich kun har lukket 5. ind af slagsen.

Zürich – Lugano = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du har DIN SuperBonus til at ligge og vente…

To Top