Sikre

Søndagens “Sikre” anbefaling på BN…

Vi skal til den 3. runde i den italienske Serie B, som er kommet lidt senere i gang end flere af de øvrige ligaer og her er det dagens “Sikre” anbefaling vi har hentet.

Atalanta – Sassoulo = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor DU får dagens Bedste KundeBonus…

Atalanta er normalt et godt hold hjemme på Atleti Azzurri i Bergamo, men havde AS Roma i deres første kamp, og måtte gå fra banen med et spinkelt nederlag på 0-1. Det er til at leve med, når man tænker på modstanderen.

Nu er de igen hjemme på Atleti Azzurri og dagens gæster fra Sassuolo har slet ikke samme formåen og styrke, som AS Roma og her vil Atalanta få mere af deres spil til at fungere og plads.

Kun en enkelt gang har Sassuolo vundet på Atleti Azzurri ud af 7 forsøg og her har Atalanta vundet de 4 af dem. Vi tror på den 5. sejr til Atalanta efter dagens opgør er spillet til ende.

*

Sassuolo har fået en enkelt pind på tavlen indtil nu efter de 2 første kampe og det var hjemme mod Genoa, hvor man holdte nullet over de 90 minutter, men man var stort set heller ikke tæt på at score i den anden ende.

14 skud på mål mod Genoa og kun 3 sad indenfor rammen – så mon ikke der har været lidt skudtræning for dem der ikke har været til landsholdsudtagelse. Sassuolo er ikke et dårligt mandskab på udebane, men i dag tror vi ikke på dem.

Atalanta – Sassoulo = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor DU får dagens Bedste KundeBonus…

To Top