Nyhed

Søndagens Sikre anbefaling fra Superligaen…

Så har vi kigget lidt på den bedste danske række Superligaen, hvor der er begyndt at vise sig et tydeligere mønster, selv om overraskelserne bestemt ikke udebliver. Vi er ret Sikre på, at vi ikke bliver overraskede ved denne anbefaling.

Hobro IK – FC København = 2 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge dit NemID når du spiller…

Hobro IK har ikke set særligt godt ud i denne sæson og seneste røg man ud af Landspokalen, til et hold som Vegaard fra Serie Lort. Kun 1 gang efter 8 Superligakampe har Hobor IK kunnet løfte armene i vejret efter en triumf.

De har så dog formået at spille 5 kampe remis, hvilket gør at de kun ligger 3. sidst. Selv om der har været landskamps pause, så er vi ret overbeviste om, at Hobro ikke har fået rettet op på alle de udfordringer de står overfor. Vi tror ikke at hjemmeholdet har en Kinamands chance.

*

FC København kan se til bage på et super efterår, hvis de lige smider de 2 sidste kampe væk. Nederlag ude til Riga FC, hvilket der var plads til, men også et nederlag til AaB på 0-1 i dagene lige efter.

Selv om FCK er udfordret af skader, så er vi ret sikre på, at Fischer er med i dette opgør igen og flere af dem med nogle småskavanker, har fået kvittet dem. Vi tror ikke at Bendtner kommer på banen og gør en forskel – vi tror slet ikke at han kommer ind overhovedet endnu. Sikker udebanesejr.

Hobro IK – FC København = 2 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge dit NemID når du spiller…

To Top