Nyhed

Søndagens “Sikre” anbefaling fra Super League…

Vi starter op i den schweiziske liga Super League, hvor det er 2 hold med hver sin formretning der her mødes – og gæsterne er helt umulige på udebane, så det er et ret vildt Odds!

Thun – Zürich = 1 = Odds 2,30
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Thun kommer ikke til at slås med om mesterskabet i denne sæson. Dertil er er både Basel og Young Boys for langt væk, med hhv. 7 og 26 point. Men 3. pladsen giver adgang til EL-kvalen, så den er værd at kæmpe for.

Hjemme foran egne fans er de rimelige solide. Kun 1 nederlag efter 11 hjemmekampe er godkendt. Scoreren på 21-15 kan også godkendes, men signalerer at de bare gør det professionelle arbejde. Vi er ikke i tvivl om udfaldet til et ret fedt odds.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Her kan du oprette flere konti med Pay Pal og score BONUSSEN flere gange

Zürich kan slet ikke få det til at fungerer i denne sæson. Især ikke i det nye år, har det været en succes. Hjemme er indsatsen godkendt, selv om den ikke er prangende, men på udebane ser det skidt ud.

Vi skal helt tilbage til starten af november for at finde en udesejr. Ellers har den stort set stået på nederlag lige siden, krydret med få gange remis.Ligeledes har de en midtuge kamp fra EL med i bagagen og den var der vist ikke meget at råbe hurra for!

I dag taber de igen til et oplagt hjemmehold, der vil sikre sin 3. plads og en tur til Europa i næste sæson. Vi tror endda på en flermåls sejr til hjemmeholdet.

Thun – Zürich = 1 = Odds 2,30
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top