Nyhed

Søndagens Sikre anbefaling fra Ligue 1…

Vi starter op i det franske med en nærmest ren foræring i redaktionens optik, fra Bookmakerne – med et odds på over 1,40. Den har vi derfor valgt som dagens “Sikre” valg på BettingNews.

Montpellier – Toulouse = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY bruger…

Montpellier er et mellemhold i den bedste franske liga og er helt tydeligt et hold der befinder sig bedst hjemme foran egne fans. Kun 3 ud af deres samlede 16 point, er hentet på udebane – så det er her der skal ændres på spillet, hvis de skal være med hvor det er sjovt.

Men så til gengæld er de super stærke hjemme med 4 sejre og en enkelt remis, efter 6 kampe. Montpellier er måske ikke det mest scorerende mandskab, men de er så bakket op af en god defensiv. Derfor ender de ofte med sejre på 1 mål. I dag tror vi dog på en flermåls sejr til hjemmeholdet.

*

Toulouse er på mange måder i krise. De ligger næstsidst med en score på 15-22 og har kun opnået 3 sejre efter de første 12 runder. Men ud over en dårlig placering og en dårlig form, så slås Toulouse også med en masse skader.

4-6 spillere virker på forhånd helt ude. Et par stykker vil blive prøvet op til dagens kamp, men hvad kan de så bringe ind. I forvejen har Toulouse ikke vundet ude endnu i denne sæson og det kommer heller ikke til at ske i dag. Nedturen fortsætter.

Montpellier – Toulouse = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY bruger…

[sg_popup id=34623]

To Top