Nyhed

Søndagens “Sikre” anbefaling fra Le France…

Så er pausen slut i Frankrig og nu står den igen på turneringskampe og kampen om mesterskabet, for de hold som ikke mere er med i pokalen. Det gælder i dette tilfælde for hjemmeholdet.

Marseille – Monaco = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skab bruge NemID når du spiller…

Marseille har bedre fat i denne sæson, men er stadig ikke helt tilbage ved fordums styrke, da de huserede i Europa. Men der er 100% fokus på turneringen og en evt. europæisk placering.

Hjemme på Stade Vélodrome i Marseille har de kun tabt 1 kamp og det var til de formoede kommende mestre fra PSG, så her er de et stærkt mandskab.

De plejer også at have rimelig styr på gæsterne, når de spiller på hjemmebanen og det er vi ret overbeviste om, at også har i dag og at det vil give alle 3 point.

*

Monaco vandt meget lidt overbevisende med 1-0 i pokalen, mod et hold fra række “møg” og Monaco virker ikke kun som et ringe mandskab, men også i dyb krise.

Monaco er placeret næstsidst med kun 13 point efter 18 kampe. Kun 3 sejre efter de første 18 runder slider noget på selvtilliden og de er da også selv begyndt at tale om, at en nedrykning bestemt ikke utænkelig.

Det er ikke nemt at løfte et mandskab der ikke engang selv tror på det og når man kun med hiv og klem kan hive et 1-0 sejr hjem mod et hold fra række “møg” – så kan den sejr ikke bruges til at Booste selvtilliden. De taber endnu engang.

Marseille – Monaco = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skab bruge NemID når du spiller…

To Top