Nyhed

Søndagens Sikre anbefaling fra dansk grund…

Den danske Superliga har nu været i gang i nogle runder og der er begyndt at tegne sig et billede af både styrke og udfordringer. Selvom den danske Superliga kan være utrolig “overraskende”, så mener vi at dagens anbefalinger klokkeklar.

OB – Silkeborg = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

OB har mistet noget momentum, efter et eller flot efterår – men de virker til at have ramt en mur. De fik 1-1 med hjem fra Randers og lignede i den kamp et mandskab der igen er ved at finde sig selv.

Hjemme på Energy Park er OB et klart bedre hold end ude og har kun haft problemer de absolutte tophold. Dagens gæster er bestemt ikke placeret i den ende af tabellen og er et mandskab OB både vil og skal vinde over.

*

Silkeborg ligger sidst og ikke bare sidst, men håbløs 5 point efter det næst dårligst placerede hold. Kun 2 sejre og 15 nederlag efter 22 kampe, kan ikke bruges til noget. Udfordringen er også, at de ikke vil have mange point i gruppespillet der følger efter grundturneringen.

Silkeborg har vundet 1 kamp på udebane og tabt 7, så det er et hold de fleste hold burde kunne tale til fornuft når de er på besøg. Formen er også helt nede, selv om de fik et point mod FCK. Vi tror dog ikke træerne vokser ind i himmelen og her var det også hjemme – i dag er det på Energy Park.

OB – Silkeborg = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top