Nyhed

Søndagens Sikre anbefaling fra Bundesligaen…

Den tyske Bundesliga er efterhånden begyndt at ligne sig igen efter Corvid-19 og vi kan mere og mere stole på de parametre, som vi plejer at gøre brug af. De manglende tilskuere har spillerne vænnet sig til.

Schalke 04 – Leverkusen = 2 = Odds 1,50
Spillet hvor du ALTID får dagens højeste Odds…

Schalke 04 fortsætter med den negative trend de havde påbegyndt før krisen – og de gør det med succes. Der er spillet 5 kampe i den “nye” sæson og kun 1 point er hentet hjem i tabellen. Så de skal være glade for en god start i 2019, så de stadig er 10 fra nedrykningsstregen.

De 2 seneste nederlag var til hhv. Bremen og Augsburg. 2 hold som absolut ikke er gode på udebane, men alligevel har fået point med hjem fra Veltins Arene – endda alle 3 af slagsen. I dag kommer der et hold med langt bedre kvaliteter på udebane end de 2 nævnte. Vi tror absolut overhovedet ikke på hjemmeholdet.

*

Leverkusen har fået fart på skuden og ligger med 56 point på en 5 plads. Men indenfor 3 point ligger Gladbach og Leipzig og det på er 2 CL pladser. Så der er masser af spille for og motivation. Dog har Leverkusen det svært på hjemmebane – men heldigvis er det ikke her de skal spille i dag.

På udebane er de blandt de 3 bedste mandskaber, med hele 10 sejre i 15 kampe og en score på 28-19. De har da heller ikke tabt en udekamp siden 1. februar og kun spillet remis 1 gang i de resterende 8 udekampe. Det bliver en walk-over i redaktionens øjne og en sejr på mindst 2 mål.  

Schalke 04 – Leverkusen = 2 = Odds 1,50
Spillet hvor du ALTID får dagens højeste Odds…

To Top