Sikre

Søndagens “Sikre” anbefaling fra BNs panel…

Vi starter denne søndag op, hvor vi sluttede lørdagen af – nemlig med et kort smut op til den bedste norske række Eliteserien, hvor vi har fundet et opgør med et Super odds og en mulig dansk deltager.

Rosenborg – Vålerenga = 1= Odds 1,50
Spillet hvor DU får 3-Doblet DIT indskud til at spille for…

Rosenborg har ikke fået den bedst tænkelige start på sæsonen og ligger på en umiddelbar 3. plads med 7 point p til topholdet fra Brann. Men Rosenborg har en evne til at levere en langt mere stabil sæson end mange andre hold.

Hjemme på  Lerkendal Stadion er de oftest et sikkert tegn og når vi tænker på gæsternes evner i denne sæson og form, så mener at i dagens opgør på Lerkendal Stadion er 1-tallet et sikkert tegn.

*

Vålerenga ligger 2 pladser under dagens hjemmehold og er faktisk i god form. Men der er et par enkelte fravær vi mener kan få betydning for udfaldet af dagens kamp.

Det har været lidt tungt mht. at score mål og når de besøger Lerkendal Stadion, er de heller ikke så tit det sker. De vandt dog pokalkampen i sidste sæson, men ellers har der godt nok været langt mellem snapsene. Denne gang får de ikke noget med hjem, hverken til halsen eller på point tavlen.

Rosenborg – Vålerenga = 1= Odds 1,50
Spillet hvor DU får 3-Doblet DIT indskud til at spille for…

To Top