Frække

Søndagens sidste og Frække spil…

Også dagens sidste spil er hentet i Spanien, men her er det den bedste spanske række La Liga vi har fat i. Her det hjemmeholdet vi tror mest på, da de bare er langt bedre hjemme end ude – men vi ved godt at det er en tricky kamp.

Levante – Eibar = 1 = Odds 2,25
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Levante ligger pt på en 13. plads og det er pladsen lige efter dagens gæster. Dog har Levante spillet en kamp mindre. Levante er det mest scorende af disse mandskaber og det skyldes ikke mindst hjemmebanen. Her er deres styrke mærkbar bedre end på udebane.

Efter 7 kampe er der kun faldet et nederlag af på hjemmebanen. Ellers er det blevet til 3 sejre og 3 gange remis. Flere af de gode hold har fået fingrene i klemme his Levante og de seneste 2 ofre har været hhv. Betis og Sociedad. Eibar mener vi ikke kan levere samme styrke på udebane som disse mandskaber.

*

Eibar skal dog ikke helt afskrives, da de er jævne på udebane. Efter 8 kampe har de vundet 3 og spillet 3 gange remis, men de scorer ikke så mange mål. Scoren hedder 10-8 på udebane, hvilket i og for sig er jævnt tilfredsstillende.

Eibar har længe lidt i dvale og formkurven ser ikke ud til at stige, måske mere falde. Mandskabssiden er heller ikke helt i top og der har været en del skader. Det er lidt svært helt at vide hvor mange der evt. er kommet tilbage, men på det plan går det den rigtige vej for Eibar. Vi tror på et tæt opgør, men Levante vinder med 1 pind.

Levante – Eibar = 1 = Odds 2,25
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top