Nyhed

Søndagens sidste italienske Frækkert i 2019…

Vi slutter denne kolde og sidste søndag i 2019 af med et spil fra den næstbedste italienske række Serie B, hvor det igen er et tophold der har fået et højt odds – og dette odds er en ren gave. fra Bookmakerne – måske årets sidste.

Pordenone – Cremonese = 1 = Odds 2,15
Spillet hvor du får de højeste Odds på markedet…

Pordenone ligger nr. 2 efter topholdet Benevento. Der er 12 point op g det er bl.a på udebane at der smides lidt væk, hist og her. Kun 2 gange er de resjt hjem med en sejr fra en udekamp og det er lige til øllet. Hjemme er det til gengæld en helt anden snak.

Her er de rækkens næstbedste mandskab foran egne fans og er stadig ubesejrede. 2 gange har de måttet nøjes med en remis, de 7 øvrige kampe er alle vundet. Scoreren på 15-3 fortæller da også, at de ikke har fedtspillet sig til deres sejre og de holder ofte nullet. Det sker igen i dag.

*

Cremonese har løftet sig, men det er ikke så meget at det er påfaldende. De spiller efterhånden mange remis’er og det holder dem inde i varmen. Cremonese ligger som det sidste hold over stregen som nr. 15, men der er kun 2 point ned 18. pladsen – som er direkte nedrykning.

Så der er ikke så meget sjov og ballade i at være Cremonese fan i denne periode. Vi fornemmer dog at arbejdet går den rigtige vej og de nok skal klare skærene. Men i dag er de på udebane og her skærer de sig ofte på modstanderne – kun 1 sejr har de hentet og nr. 2 kommer helt sikkert ikke i dag. Super fedt Odds.

Pordenone – Cremonese = 1 = Odds 2,15
Spillet hvor du får de højeste Odds på markedet…

To Top