Sikre

Søndagens Serie A Sikre opgør fra Italien…

Vi skal igang med den 6. runde efter genåbningen og det betyder at de fleste hold har fundet melodien og hinanden og nu også burde være i kampform. De 2 valgte mandskaber har ramt kampformen og skal nok levere en seværdig kamp.

Inter – Bologna = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Inter jagter 2. pladsen som lige pt indtages af Lazio, som ligger 7 point foran. Det virker ikke særligt sandsynligt at de når det, selv om der er 9. runder tilbage – men det skal da prøves, da en 2. plads er bedre end at blive nr. 3.

Hjemme på San Siro er der ikke så mange hold der kan matche Inter og holdet er igen i fremgang og vi tror på redaktionen, at Eriksen er en del af den fremgang. Kun 1 opgør er smidt væk i denne sæson hjemme på San Siro og vi er helt sikre på, at nr. 2 ikke kommer i dag, men at 9 hjemmesejr vil være resultatet.

*

Bologna ligger et sted i tabellen, hvor der er ca lige langt til begge streger. Både nedryknings stregen og den streg der giver adgang til Europa. Så det er i denne periode, hvor de er mere professionelle end motiverede og det tror vi er med til at gøre udfaldet af dette opgør.

Selvfølgelig har Inter’s styrke også noget at skulle have sagt – men med et Bologna hold der bare kommer og gør sit bedste og professionelt – er langt fra nok til at tage point fra et Inter hold – og især hjemme på San Siro. Bologna taber med mere end 1 mål i dag.

Inter – Bologna = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top