Nyhed

Søndagens Serie A Bonus spil på BN…

Serie A gik i gang igen i denne uge, så ferien er forbi for spillerne i den bedste italienske række. Dette opgør er mellem 2 mandskaber der bestemt havde set sig noget bedre placeret på dette tidspunkt.

Fiorentina – SPAL = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får Januars største Bonus…

Fiorentina fik kun remis på udebane mod Bologne (1-1), men med det efterår de har haft, så er det faktisk til den gode side. Efter 18 kampe, kan Fiorentina kun finde 4 sejre. Det er slet ikke hvad klubbens fans forventer og der har da også været lidt intern ballade.

2 af de 4 sejre er faldet hjemme foran egne fans, hvor de trods alt er en kende stærkere end på udebane. Men havde det ikke været for gæsterne ringe kvalitet, så havde vi ikke turde at spille på den rene sejr.

*

SPAL er et mandskab der med stor sandsynlighed ryger tilbage i Serie B. De ligger sidst i tabellen og selv om der kun er 3 point op til en redning, har vi på redaktionen ikke meget tiltro til, at de vil klare det. Formen er lige så elendig som hjemmeholdets.

SPAL har spillet 9 udekampe med en sejr og en enkelt remis som gevinst. Så hele 7 kampe er tabt og scoren for de 9 kampe er 4-15. Der er selvfølgelig en svag mulighed for en remis, men Fiorentina er et bedre mandskab og her vil de få plads til deres spil og hente alle 3 point.

Fiorentina – SPAL = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får Januars største Bonus…

To Top