Sikre

Søndagens sene “Sikre” portugiser…

Dagens “Sikre” er hentet nede i den lidt lunere del af Europa på denne årstid, hvor det som overskriften indikerer, er Portugal der lægger kamp til denne kategori og den er hentet i Primeira Liga.

Guimaraes – Ferreira = 1 = Odds 1,65
Spillet hos den Nye Bookie med den Høje Startbonus…

Guimaraes er normalt ikke et hold vi vurderer som et objekt til den “Sikre”, men i dag får de nogle gæster på Estádio D. Afonso Henriques, som vi vurderer de ikke kan undgå at hente alle 3 point imod.

Og de er da også bedste foran egne fans, hvor det er blevet til 5 sejre og en enkelt remis efter 9 kampe. De hold der er gode på udebane har Guimaraes normalt problemer med, men alle de øvrige er som regel betydende med en sejr og det er den tese vi tror på i dag.

*

Ferreira ligger ikke specielt godt til, men der er trods alt 6 point ned til krisen og nedrykningen. Som hjemmeholdet er det også på hjemmebanen, at Ferreira henter langt de fleste point, for på udebane er der ikke meget tillid til dem på redaktionen.

1 sejr, 2 gange og 7 nederlag, med en medfølgende score på 11-25, fortæller sit eget eventyr og det er ikke H.C. Andersen der har skrevet det, for de plejer at ende lykkeligt. Vi tror på endnu et nederlag i dag på udebane og det dårlige eventyr.

Guimaraes – Ferreira = 1 = Odds 1,65
Spillet hos den Nye Bookie med den Høje Startbonus…

To Top