Nyhed

Søndagens schweiziske “Special Bonus” fra experterne…

Så tager vi et smut ned i det bjergrige land Schweiz, hvor sneen forlængst er begyndt at falde og pynte bjergtoppene med hvide tinder. Men vi beskæftiger os ikke med bjergbestigning og derfor er det fodbold fra den bedste række i landet Super League, der lægger kamp til denne anbefaling.

Zürich – Sion = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du slipper for NemID og aldersbegrænsning når du spiller…

Zürich har en del at se til i denne periode, da de stadig er deltagere i Europa League. hvor de faktisk gør det godt – men tabte dog med en enkelt pind (0-1) i midtugen på udebane til Leverkusen.

Men de ligger nr. 2 med 7 point ned til nr. 3, så videre deltagelse er så godt som sikret.I den hjemlige liga er de også godt med som nr. 3, efter de første 13 runder.

Så det ser ud til at de har fået sat en god sæson sammen og i dag er de hjemme foran egne fans og her er de helt klart en stor udfordring. De er stadig ubesejrede efter de første 6 kampe hjemme på Letzigrund Stadion og denne taber de heller ikke, men henter alle 3 point.

*

Sion ligger på 8. pladsen, med samme pointantal som de 2 nederste hold i rækken, så en bundplacering er nem at opnå efter denne kamp, hvis der ikke kommer point ind på kontoen. 

Så der skal helt andre boller på suppen, hvis man ikke skal ende i Challenge League, som kun er det næst bedste niveau. Vi´har på ingen måde nogen fidus til Sion i dette opgør eller troen på, at de kan få point.

Zürich – Sion = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du slipper for NemID og aldersbegrænsning når du spiller…

To Top