Sikre

Søndagens schweiziske Sikre spil på BN…

Vi har kastet vore kærlighed på et schweizisk opgør til dagens Sikre anbefaling, fra den bedste række i landet Super League. Her er rækkens stort set som vi forventede og det er de 2 store favoritter til titlen der har lagt sig på hhv. 1. og 2. pladsen. Dagens hjemmehold er en af disse favoritter.

Basel – Luzern = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens Højeste BONUS…

Basel har en del at se til i denne periode, hvor de både er med i ECL, den hjemlig pokal og naturligvis Super League. For de spillere der også spiller på deres respektive landshold, så bliver der trukket store veksler på deres fysik og det mentale i denne periode. Basel ser ud til at have fået balanceret tingene godt ud, for Basel har lagt sig i spidsen af Super League, tæt forfulgt af Young Boys, der vandt række helt suverænt i sidste sæson. Det bliver et af de 2 hold der kommer til at løbe med titlen.

Basel har været inde i periode med en form fremgang og selv om de delager i flere turneringer, ser den ud til at være stadigt stigende. I midt ugen mødte de K. Almaty fra den bedste kazakstanske række Premier League og her blev det til resultatet en sikker sejr på 4-2.

*

Luzern ligger og roder i den tunge ende og har kun opnået 4 point efter de første 8 runder. Det er efter 4 kampe der er endt remis. Det har været hhv ude med 2 gange remis og hjemme med samme antal. De er faktisk selv fornuftige til at score mål og har 12 træffere indtil videre. Det er faktisk slet ikke så tosset når man kigger på de øvrige hold i rækken. Til gengæld er det helt “godnat” med defensiven. Ikke færre end 19 mål er der lukket ind i de 8 kampe.

I dag skal Luzern møde et af rækkens mest scorende mandskaber, der endda har en stigende form. Når Luzern møder Basel plejer de mindst at lukke 2 mål ind, men oftest flere. Når de så samtidigt har problemer med den bagerste kæde i denne sæson, så er det svært ikke at tro på et nederlag på 2-3 mål mindst. Vi spiller dig bare lige på, da odds’et er over 1,40, der er vores mindste odds at spille efter.

Basel – Luzern = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens Højeste BONUS…

To Top